Ασυναγώνιστες τιμές

.gr domains από 23€
.eu domains με 12€
διεθνή domains από 12€
Κατοχυρώστε τώρα
150MB disk space
3GB Monthly traffic
10 pop3 emails

3,00€ / μήνα
Λεπτομέρειες
500MB disk space
10GB Monthly traffic
25 pop3 emails

6,00€ / μήνα
Λεπτομέρειες
1GB disk space
20GB Monthly traffic
100 pop3 emails

9,00€ / μήνα
Λεπτομέρειες
2GB disk space
30GB Monthly traffic
200 pop3 emails

16,00€ / μήνα
Λεπτομέρειες
Πληρωμές μέσω Paypal, Visa, Mastercard & Τραπεζική κατάθεση

Από τον Ιούλιο του 2009 φιλοξενούμαστε σε ένα από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Datacenter, στο Rotterdam της Ολλανδίας.

 

Πλέον όλοι οι servers μας για τις ανάγκες του shared hosting, προέρχονται από την Dell, εξοπλισμένοι με Intel Quad Core Xeon επεξεργαστές και 4 εώς 16GB μνήμης. Οι σκλήροι δίσκοι λειτουργούν σε διάταξη RAID για την μεγαλύτερη ασφάλεια των δεδομένων αλλά και καλύτερη απόδοση από πλευράς ταχύτητας.

 

Το Datacenter καταλαμβάνει έναν χώρο 48.000τμ, με 18.000 από αυτά διαθέσιμα για στέγαση servers. Η τοποθεσία του Datacenter το κάνει σημαντικό κόμβο για πολλούς Ευρωπαϊκούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους με αποτέλεσμα να υπάρχει συνολικό εύρος ζώνης της τάξης των 10Gbps.

 

Επιπλέον, πέραν απ' την άρτια υποδομή των εγκαταστάσεων, η δρομολόγηση του traffic γίνεται μέσω πολλαπλών carriers συνδιασμένων έτσι ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό downtime σε περίπτωση αποτυχίας κάποιου από τα switches του δικτύου ή προβλήματος κάποιου παρόχου. ( redundant setup )

 

Τέλος, για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας έχουμε συνάψει σύμβαση ( Service Level Agreement ) που επιτρέπει επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος σε λογισμικό μέσα σε 10 λεπτά απ' την εμφάνιση του και αντικατάσταση ή επιδιόρθωση του hardware μέσα σε 1 ώρα.

Όλοι οι servers μας τρέχουν Apache 2 με PHP 5 & MySQL 5, διαχειριζόμενοι μέσω WHM/cPanel, ενώ για την εύκολη εγκατάσταση εφαρμογών διατίθεται η εφαρμογή Softaculous σε όλα τα πακέτα που διαθέτουν βάση δεδομένων.